Tip: Telefoonzaak Arnhem

VidaPhoneWoont u in de omgeving Arnhem of omstreken en is uw telefoon kapot en weet u niet wat u ermee moet doen? Vrees niet langer en breng uw telefoon langs bij Telefoonzaak Arnhem. Wij zullen uw telefoon snel voor u repareren. Omdat wij werken met een zogenaamde 1- uur service, kunt u wachten terwijl een van onze gediplomeerde werknemers uw telefoon repareert. Telefoonzaak Arnhem is al jarenlang een vertrouwde zaak met een heleboel jaren ervaringen op zak. Bij ons krijgt u een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Naast het repareren van telefoons zijn we ook gespecialiseerd in  het repareren van tablets en veel meer, We doen voor alles voor aantrekkelijk prijs. dit zodat we u als klant tevreden kunnen houden.

Accessoires

Telefoonzaak Arnhem is ook gespecialiseerd in het verkopen van multimedia, dit zijn apparaten die u kunt koppelen aan uw iPhone of tablet.

Contact

Heeft u vragen verder nog  vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar op 0649745832, u kunt ook langskomen in de winkel of mailen naar Vidaphone@ootlook.com. U kunt altijd ls langskomen, wij zijn er altijd om u vriendelijk te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *