De letselschadeadvocaat Utrecht staat u bij

Hijink advocatenBent u op zoek naar een letselschadeadvocaat in de regio Utrecht? Dan bent u bij de  letselschadeadvocaat Utrecht aan het juiste adres! Bij Hijink advocaten werken professionals die u in alle stadia zullen bijstaan.

In het midden van Nederland ligt Utrecht. Hier wonen 340 duizend inwoners. Hier gebeurd daarom regelmatig een ongeluk en het is dan ook belangrijk dat mensen terecht kunnen bij een professioneel advocaten bureau. Zij komen op voor slachtoffers van letselschade als gevolg van een arbeidsongeval, verkeersongeval of geweldsmisdrijf. Natuurlijk kunnen zij ook begeleiden wanneer u letsel heeft opgelopen als gevolg van een medische fout, een defect of ondeugdelijk product of een ongeval in of om huis.

Het is logisch dat waar veel mensen komen, ook veel ongelukken gebeuren. Het is daarom gebleken dat er in de randstad rond Utrecht ook meer ongelukken gebeuren.

Wat moet u doen als slachtoffer van letselschade?

  1. Bij lichamelijk letsel altijd eerst contact opnemen met bv. 112 of bij minder dringend letsel met uw huisarts
  2. Leg vast, probeer de letselschade vast te leggen door middel van foto’s of video en betrek getuigen
  3. Probeer ook beschrijvingen en informatie vast te leggen op papier
  4. Neem contact op met een letselschadespecialist
  5. Laat uw letselschade berekenen
  6. Laat u adviseren door een officiële letselschade advocaat

Beoordeling letselschadeadvocaat

Alle specialisten bij de letselschadeadvocaat hebben aantoonbaar meer dan 10 jaar ervaring. Daarnaast doorliepen zij ook nog eens een van de zwaarste opleidingen en zijn ze allemaal of LSA advocaat óf NIVRE register expert letselschade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *